OCUPACIÓ DE BIBLIOTEQUES EN DIRECTE + ENQUESTES D'OPINIÓ
Informació molt important

Tenim una gran notícia per compartir amb vosaltres. Hem creat una nova pàgina web que us permetrà estar al dia sobre l'ocupació de les biblioteques i els horaris de les biblioteques i sales d'estudi en temps real. Ja no caldrà que us desplaceu fins a la biblioteca només per trobar-la completament plena!


  • Ocupació en temps real*: Sabreu exactament quants llocs d'estudi estan disponibles en cada biblioteca i sala d'estudi, evitant així pèrdues de temps i desplaçaments innecessaris.
  • Horaris actualitzats: Consulteu els horaris de totes les biblioteques i sales d'estudi, incloent-hi els horaris especials durant els períodes d'exàmens o vacances.


Per accedir a aquesta fantàstica eina, només heu de visitar el següent enllaç: https://ce-intranet.udl.cat/short/biblioteques-ocupacio/


Aquesta nova pàgina web és una prova més del nostre compromís envers el vostre èxit acadèmic i el vostre benestar. Volem facilitar-vos l'accés a recursos d'estudi essencials i garantir-vos una experiència més productiva.


Bones sessions d'estudi!*La funcionalitat "ocupació en temps real" es troba en estat de prova pilot, les dades poden variar lleugerament respecte a la realitat.

Des del Consell de l'Estudiantat un animem a compartir les vostres opinions i ajudar a millorar la qualitat de l'ensenyament a la UdL. Ens importa la vostra experiència i creiem que les vostres veus són fonamentals per fer canvis positius.


Així doncs, us animem a participar activament en les enquestes d'avaluació i valoració de les assignatures i dels professors. Aquestes enquestes són una oportunitat per expressar la vostra opinió sobre diversos aspectes de l'ensenyament i proporcionar un feedback constructiu que ajudarà els professors a millorar les seves pràctiques docents.


Per què és important participar en aquestes enquestes?

  • Influenciar el canvi: Les vostres respostes i comentaris tenen un impacte directe en l'evolució de les assignatures i de l'ensenyament en general. Les vostres opinions són preses en consideració a l'hora de prendre decisions i implementar millores.
  • Millorar l'experiència educativa: Les enquestes proporcionen una plataforma per expressar les vostres inquietuds i suggeriments. Això permet que les assignatures i els professors puguin ajustar-se i adaptar-se a les vostres necessitats, millorant així la vostra experiència educativa.
  • Afavorir futurs estudiants: Les vostres avaluacions ajuden als futurs estudiants a prendre decisions informades sobre les assignatures i professors. Les vostres experiències poden orientar-los i ajudar-los a triar les opcions més adequades per als seus objectius acadèmics.

Recordeu que les vostres respostes són totalment anònimes. La vostra privacitat està garantida, i cap dada personal serà revelada.


La vostra participació és vital per millorar l'ensenyament i enfortir la qualitat de la nostra universitat. Aprofiteu aquesta oportunitat per compartir la vostra opinió i contribuir a un entorn acadèmic més enriquidor.


Gràcies per dedicar el vostre temps i ajudar-nos a fer una diferència positiva en la comunitat universitària!Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida
ce@udl.cat
www.estudiantat.udl.cat
Plaça de Víctor Siurana, 1
25003 - Lleida (España)