Descobreix el nou Màster Dual en Prevenció de Riscos Laborals!
Nou Màster Dual en Prevenció de Riscos Laborals!

Assumpte: Descobreix el nou Màster Dual en Prevenció de Riscos Laborals!


Tenim el plaer de presentar-te el nostre nou Màster Dual de Formació Permanent en Prevenció de Riscos Laborals, una oportunitat única per avançar en la teva carrera professional i adquirir les competències necessàries per convertir-te en un expert en la gestió de la seguretat laboral.


Per què triar el nostre Màster Dual?

- Formació especialitzada: El programa cobreix tots els aspectes clau de la prevenció de riscos laborals, des de la identificació i avaluació de riscos fins a la implementació de mesures preventives i correctives.

- Modalitat dual: Combina formació teòrica amb pràctiques professionals en empreses líders del sector, oferint una experiència d'aprenentatge completa i aplicada.

- Certificació reconeguda: Obté una titulació oficial de la Universitat de Lleida, una institució de prestigi amb una llarga trajectòria en la formació d'especialistes en seguretat laboral.

- Flexibilitat: Amb una estructura modular, podràs adaptar el ritme d'estudi a les teves necessitats personals i professionals.

Programa

El nostre màster està dissenyat per oferir una formació integral i actualitzada. Alguns dels mòduls inclouen:


- Gestió i Organització de la Prevenció

- Seguretat en el Treball

- Higiene Industrial

- Ergonomia i Psicosociologia Aplicada

- Aspectes Legals i Normatius

Si vols conèixer més detalls sobre el programa, els requisits d'inscripció i els avantatges d'aquest màster, visita el següent enllaç: https://www.formaciocontinua.udl.cat/es/programes-formatius/cursos/3945/.


No deixis passar aquesta oportunitat de creixement professional. Inscriu-te avui mateix i dóna un impuls decisiu a la teva carrera!


Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, no dubtis en contactar-nos. Estarem encantats d'ajudar-te.

Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida
ce@udl.cat
www.estudiantat.udl.cat
Plaça de Víctor Siurana, 1
25003 - Lleida (España)