Imagen CEUdL

 

Benvolguts companys i companyes,

"Eina útil i senzilla per a TFGs i treballs de recerca"

És amb gran entusiasme que us presentem una innovació que marcarà un abans i un després en la nostra universitat: el nou Sistema de Publicació i Difusió d'Enquestes (SPDE) . Aquesta eina, fruit de la dedicació i l'esforç conjunt, neix de la necessitat arrelada i manifesta d'una millora substancial en la nostra comunicació interna.

Durant anys, hem estat testimonis de com el mètode de difusió vigent no ha fet més que generar un volum excessiu de correus no desitjats, sense aconseguir impactar de manera efectiva en el públic destinatari. Aquesta realitat és a punt de canviar. El nou sistema que us presentem avui, no només optimitza la manera en què compartim informació, sinó que també ens posiciona a l'avantguarda de la comunicació universitària.

Amb aquesta eina, qualsevol col·lectiu de la nostra universitat i fins i tot entitats externs podrán proposar enquestes que podran ser moderades pel respectiu Consell de l'Estudiantat de Centre, garantint així la qualitat i la pertinència del contingut. A més, el sistema ofereix als publicants dades valuoses com el nombre de visites que ha rebut la seva enquesta, permetent una millor comprensió de l'abast de la seva comunicació.

Un cop les enquestes són publicades, es poden consultar públicament en un llistat per centres, facilitant així l'accés i la participació. A més, el sistema permet als usuaris subscriure's al butlletí mensual d'enquestes actives, mantenint-los informats i involucrats en els temes que afecten la nostra comunitat.

Tota aquesta infraestructura ja està integrada dins de l'ecosistema de la Intranet del CEUdL, garantint la seguretat, la privacitat i la facilitat d'ús per a tots els membres de la comunitat.

Us convidem a explorar aquesta nova eina i a començar a gaudir dels seus avantatges! Estem segurs que serà un recurs de gran valor per a tots i que, junts, continuarem construint una universitat més connectada i participativa.

Aquesta eina gaudirà i experimentarà millores en el futur, feu-la vostra!


LINK: Sistema d'enquestes - Intranet del Consell de l'Estudiantat - UdL


Cordialment,
A continuació es mostren els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) relacionats amb aquest contingut:Més informació sobre els ODS

  

 

Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida

Direcció: Plaça Víctor Siurana, núm. 1 – 25003 LLEIDA
Despatx: 0.12 (Rectorat)
Correu: ce@udl.cat
Tel. +34 973702032 / 973703169 / 659534156
Pàgina web: https://www.estudiantat.udl.cat/

 

instagram twitter facebook