Reunió d'Associacións de la UdL
17/04/2024

Bon dia,


Des del Consell de l'Estudiantat de la UdL, anunciem a totes les associacions, que el pròxim dimecres  17 a les 20:00 es durà a terme la primera reunió d'associacions de la UdL, on és obligatòria l'assistència dels representants de cada una d'aquestes.


Aquesta reunió s'iniciarà amb les presentacions de cada associació on cadascuna explicarà des de qui són, que ofereixen, com estan, com es projecten, etc.  Aquest espai esperem que us permetin conèixer altres idees, funcionaments, persones  que d'una manera o altra podreu aprofitar i apropar als vostres àmbits. A continuació es presentarà la proposta de la Fira d'Associacions, un espai per a totes les associacions on podran obrir-se a la comunitat universitària tant amb un estant com amb les activitats que proposeu vosaltres.  Aquest espai es podrà donar durant tot el dia de la FM de la UdL, dia 25 d'abril, de les 11:00 fins a les 18:30 que serà quan començaran les actuacions musicals. Es conta que a la reunió pugueu proposar ja l'activitat que fareu i a la reunió acabarem de coordinar-nos (distribució, hores, material, etc.). En el cas que l'associació vulgui fer una actuació (Marracos i Bastoners), aquesta està inicialment pensada en l'últim tram entre les 17:00 i les 18:30. Finalment es donarà un torn obert de paraula.


Per tota aquesta gestió es farà primer un grup comú de whatsapp per poder estar interconnectat, tenir els nostres contactes, confirmar assistència a la reunió i anunciar l'aula d'aquesta (segons l'assistència). També es passarà un formulari d'inscripció per a les persones de les associacions que duran a terme les activitats-actuacions i estaran als estants per poder fer llista d'entrada. Cal remarcar que únicament es donarà l'entrada (gràcies a com es farà el registre el dia de la FM) a les persones que veritablement participin en les activitats del matí i entrin abans de les 17:10 (en el cas de les actuacions). Tant el fet de rebre un nombre desmesurat de sol·licituds totals (més de 120) com si es donés el cas que dins del període de la festa alguns membres de l'associació realitzessin alguna acció il·legal-incívica-conflictiva, es valoraria col·lectivament i de forma transparent quines mesures aplicar pel benestar de tota la comunitat universitària.


A continuació us facilito l'enllaç al grup de whatsappchat.whatsapp.com 


Moltes gràcies i ens veiem aviat,Pere Miquel Marbà Recasens

Vicecoordinador de Participació i Bon Govern del CEUdL


Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida
ce@udl.cat
www.estudiantat.udl.cat
Plaça de Víctor Siurana, 1
25003 - Lleida (España)